Les Gavots Soir de Fete gezichtsmasker

44,85
B19
Wees er snel bij!
+


Snel mooi masker.

Kenmerken:

  • dit masker werkt hydraterend op de huid.
  • kalmeert de huid en geeft haar een frisse gloed.
  • is snel en makkelijk in gebruik.
  • het wordt niet hard en trekt snel in de huid. Daardoor gemakkelijk om ‘even’ tussendoor te gebruiken

Soir de Fête (letterlijk: ‘de avond van het feest’) is een ‘snel mooi’ masker met een spectaculaire resultaat, geschikt voor ieder huidtype. Het is verrijkt met linde- en marjoleinextracten (om vermoeidheid en stress te doen verdwijnen) en toverhazelaar- en bosbesextracten (om de bloedsomloop te stimuleren) zodat de huid er uitgerust en fris uitziet. Dit is een perfect masker om voor een feestmake-up te gebruiken! Op de dag van bijvoorbeeld een bruiloft kun je dit masker nog even snel vooraf aanbrengen.
Is het masker voldoende ingewerkt, neem dan de huid af met een wattenschijfje met Rosée du Matin (ref.B2). Hierna breng je de dagverzorging aan. Een handig masker om thuis te gebruiken. Ideaal om er na een drukke werkdag ´s avonds weer stralend uit te zien! 

Gebruiksaanwijzing:
Reinig de huid grondig met Douceur florale (ref.B1). Breng hierna een royale hoeveelheid masker aan. Laat het 10 à 15 minuten inwerken. Rond de ogen en mond vrijlaten, hier kan men Duo d´Yeux en/of Détente et Tonus opbrengen. Het beste resultaat wordt bereikt als men even de tijd neemt voor dit masker en een kwartier rust neemt zonder te eten, te drinken of te roken. Neem het af met lauw water en sponsjes of kompresdoeken. Breng daarna de dag- of nachtcrème aan. Een korte-termijn-resultaat krijg je door het masker maximaal 10 minuten in te laten werken en bijvoorbeeld ondertussen de nagels te lakken.

Samenstelling:
Toverhazelaar hydrolaat, origanum extract, lindebloesem extract, zwarte bessen extract, extract van haver.

Verkrijgbaar: Pompflacon 50 ml