S.P.A. Diffusion anti muggen

33,90
Prijs in punten: 34 punten
278
Voorraad
+


De Diffusions van Société Provençale d’Aromatherapie (S.P.A.) zijn een serie aromatherapeutische geuroliën.
Zij bieden een natuurlijk alternatief voor synthetische geurverspreiders zoals verstuivers, spray’s, stokjes enz.

Diffusion Anti-moustique is actief tegen muggen.
Sta jij er wel eens bij stil? De hele dag adem je in en uit. Gelukkig maar... Maar wat adem je in? Iets dat lekker ruikt hoeft nog niet ‘lekker’ voor je lijf te zijn. Kies daarom voor een onbewerkte, 100% natuurlijke geurolie. De deeltjes van de etherische oliën van deze Diffusion  verspreiden zich door de ruimte. Doordat je de olie inademt en ruikt draagt het bij aan je gezondheid. Niet alleen door de geur, maar  ook door de werking. Zoals deze Diffusion die helpt om muggen te verdrijven.

Deze geurolie bevat 3 soorten lavendel. Alleen daardoor is het al een sterk product om muggen te weren. Het kruidnagelolie (Eugenia caryphillus) versterkt dit en weert ook andere insecten. Citronella (Cymbopogonnardus) weert muggen. 

Inhoud: 15ml

Vergeet nooit dat dit 100% pure en onbewerkte etherische oliën zijn!
Daarom kun je er niet ‘zomaar van alles’ mee doen. Een Diffusion van S.P.A. is zo  samengesteld dat die  geschikt is om spontaan te verdam pen. Dat betekent dat je geen  (elektrische) verdamper nodig hebt.
Laat de olie ook niet warm worden door het te gebruiken in een brandertje met een waxinelichtje. De verdamping gaat dan te snel en de olie wordt makkelijk te heet waardoor de werking verandert.

Het makkelijkst is om 1 druppel op de beukenhouten bol te druppelen (je shopt de bol hier). De olie verdampt rustig en geeft daardoor subtiel zijn werking en geur. Deze Diffusion mag ook rechtstreeks op de huid aangebracht worden. Doe dat wel zuinig! Meer gebruiken van het product geeft niet een beter resultaat.

lavandula angustifolia oil, lavandula latifolia oil, lavandula hybrida oil, litsea cubeba oil, zingiber officinale oil, pelargonium graveolens oil, cymbopogon nardus oil, cedrelopsis katafray gravei oil, eugenia caryophillus oil.
Merken:
Société provençale d'aromatherapie

Gerelateerde artikelen