S.P.A. Synergie Soins Coup de soleil

45,15
Prijs in punten: 46 punten
078
Voorraad
+


De Synergie Soins van S.P.A. vormen een serie aromatherapeutische zelfzorgmiddelen. Zij bieden een natuurlijk alternatief voor  synthetische producten of geven een aanvulling hierop. Door zo snel mogelijk een Synergie soins te gebruiken voorkom je verergering van de klacht. Het herstel verloopt veel sneller!

Synergie Soins Coups de Soleil is speciaal voor het behandelen van zonnebrand.
Gebruik direct deze zonnebrandolie als je het vermoeden hebt dat je ook maar iets te lang in de zon bent geweest! Want de etherische oliën van bijvoorbeeld spijklavendel (Lavandula latifolia) en lavendelolie (Lavandula angustifolia) in dit product dringen diep in de huid en stoppen direct het doorwerken van de U.V. straling. Zo wordt ook de progressieve cel beschadiging gestopt. De olie van St. Janskruid (Hypericum perforatum) verzacht zonnebrand en kalmeert en herstelt de huid. De combinatie van oliën kalmeert en verzorgt de huid en
voorkomt vrijwel altijd vervellen en blaren. Ook voorkomt ze vaak de littekens of bruine vlekken die door het teveel aan U.V. kunnen ontstaan.

Het product bevat een hoog gehalte etherische oliën en is daardoor heel lang houdbaar.

 

Let op! De producten van S.P.A. mogen door het hoge gehalte aan etherische oliën absoluut niet met synthetische (niet natuurlijke) reinigings- of verzorgingsproducten worden gecombineerd. Dit kan een ongunstige reactie geven van de huid.
Neem bij twijfel of vragen altijd contact op. Ik adviseer je graag.
 
Inhoud: 50ml
Verdeel met vochtige handen een klein beetje olie over de huid. Als je net niet verbrand bent, herhaal je dit na een paar uur. Bijvoorbeeld de eerste keer direct als je van het strand afkomt, de tweede keer vlak voor het naar bed gaan.

Voelt de huid branderig aan en hij is rood, breng
dan in het begin elk uur Synergie Soins Coups de Soleil aan. Hierna afbouwen.

Het is geschikt voor het gezicht en het lichaam. Ook voor kinderen!!
hypericum perforatum oil, vitis vinifera seed oil, lavandula latifolia oil, lavandula angustifolia oil, santalum album oil, cymbopogon martini oil, aniba roseadora oil, rosmarinus officinalis oil, pelargonium graveolens oil, cananga odorata flower oil, humulus lupulus oil, myroxylon pereirae oil, pimenta acris oil.
Merken:
Société provençale d'aromatherapie

Gerelateerde artikelen