S.P.A. Synergie Soins Insektenbeten

40,00
Prijs in punten: 40 punten
030
Voorraad
+


De Synergie Soins van S.P.A. vormen een serie aromatherapeutische zelfzorgmiddelen. Zij bieden een natuurlijk alternatief voor  synthetische producten of geven een aanvulling hierop. Door zo snel mogelijk een Synergie soins te gebruiken voorkom je verergering van de klacht. Het herstel verloopt veel sneller!

Synergie Soins Piqûres d’insectes is speciaal voor het behandelen van insectenbeten, prikken en contact met kwallen. Ook na een krab van een kat of ander huisdier en besmetting door de processierups kan deze Synergie Soins worden aangebracht.
De etherische oliën trekken snel in de huid en geven zo een tegenreactie op de insectenbeet.

Gebruik het liever wat vaker en heel zuinig, dan een enkele keer met veel olie. Dit laatste heeft veel minder effect.
Je kunt deze verzorgingsolie ook preventief gebruiken.

Het product bevat een hoog gehalte etherische oliën en is daardoor heel lang houdbaar.

Let op! De producten van S.P.A. mogen door het hoge gehalte aan etherische oliën absoluut niet met synthetische (niet natuurlijke) reinigings- of verzorgingsproducten worden gecombineerd. Dit kan een ongunstige reactie geven van de huid.
Neem bij twijfel of vragen altijd contact op. Ik adviseer je graag.
 
Inhoud: 15ml

Om een prik te voorkomen: Rol met het rollertje op een vochtige huid en verspreid de olie zo snel mogelijk over de huid. Een rondje met het rollertje op het hoofdkussen kan ook (pas wel
voor kleurvlekken) of op een schoteltje voor op het nachtkastje. Deze mag ook in de  babykamer staan.

Om mieren en vliegen op afstand te houden rol je regelmatig op je schoonmaakdoekje voordat je die gebruikt.

Er is ook een geurolie, Diffusion anti-moustique, die insecten op afstand houdt. Druppel een paar druppels op de houten bol die je S.P.A. specialist heeft. Verbrand nooit rechtstreeks de
olie en gebruik geen zg ‘aromaverspreider’!

Ben je toch geprikt door een insect?
Breng de verzorgingsolie direct aan op de prikplaats. Bij een wespensteek, mierenbeten, spinnenbeten, processierups: maak een kompres door op een vochtig gaasje deze olie te rollen. Leg die op de plek, met eventueel een droge zwachtel erom.

Vernieuw het kompres regelmatig. Doe dit ook bij tekenbeten!

melaleuca cajaputi, melaleuca viridiflora, lavandula latifolia oil, cedrus atlantica oil, citrus medicum lemonum peel oil, lavandula angustifolia oil, cymbopogon martini oil, litsea cubeba oil, thymus vulgaris oil, vetiveria zizanoides oil, callophylum inophylum kern oil, pelargonium graveolens oil, ocimum basilicum oil.
Merken:
Société provençale d'aromatherapie

Gerelateerde artikelen