S.P.A. TT 14 Circulatie

48,60
Prijs in punten: 49 punten
TT14
Wees er snel bij!
+


Traitement Terrains zijn de sterkst werkende producten van S.P.A. Sommigen zijn gericht op een huidconditie, sommigen zijn specifieker zoals deze TT.
Een Traitement Terrain (letterlijk: ‘Verzorging van het terrein’) bestaat alleen uit 100% natuurlijke etherische oliën van de hoogste  waliteit. Deze worden volledig door de huid opgenomen en komen zo in het lichaam. Daar werken ze direct aan de oorzaak van een huidprobleem, -conditie of gezondheidsklacht. Het geeft een duurzaam resultaat.


TT14 verzorgt alle oorzaken en gevolgen van verstoringen in en van de bloedsomloop. Ofwel; de etherische oliën versterken, versoepelen en verstevigen de vaatwanden. De doorbloeding in de centrale- en capillaire bloedsomloop wordt gestimuleerd. Hierdoor krijgen het weefsel en de cellen meer voedingsstoffen en worden afvalstoffen beter afgevoerd.
Deze TT werkt niet alleen op de kwaliteit van de vaatwanden, maar ook op de doorstroming van de bloedsomloop. Daardoor vermindert het gevoel van zware benen en ontwikkelen spatadertjes zich minder snel. In het gezicht verminderen de klachten van couperose.

 

Inhoud: 15ML

1x per dag 4 druppels aanbrengen op elk bovenbeen en nog 4 op de buik. De huid moet iets vochtig zijn zodat de olie heel snel wordt opgenomen door de huid. Geen bodymilk hierover aanbrengen die minerale oliën bevat of synthetische ingrediënten. De TT kan dan niet doordringen in de huid.

 

Wil je een persoonlijk advies? Neem dan contact op! Ik kijk graag met je mee wat bij jouw klachten en huid past. 

cistus ladaniferus oil, cupressus sempervirens oil, angelica archangelica oil, pinus sylvestris pumilio oil, helychrisum italicum, cedrus atlantica oil, citrus nobilis peel oil, barosma betullina oil, lavandula angustifolia, thymus vulgaris oil, canarium luzonicum oil, anthemis nobilis, pinus pinaster oil, daucus carota seed oil, carum petroselinum seed oil, balsamifera bark oil, ocimum basilicum oil, capsicum frutescens oil, helychrisum bactiferum oil, helychrisum gymnocephalum oil, elettaria cardamomum seed oil, betula alba oil.
Merken:
Société provençale d'aromatherapie