Altearah Concentrate (Royal Purple) Energy 5 ml

26,00
701502
+

Onze Concentraten zijn uiterst sterke mengelingen van etherische oliën die de meest intensieve werking hebben op geest, lichaam en emoties.

 

Purper spoort ons aan om onszelf te verzorgen en om ons te verbinden met onze levensenergie. Deze kleur herstelt de verbinding met onze wortels om met meer vitaliteit en pleizer in het leven te staan.

Om op te laden, om vermoeidheid te verminderen, om een energie boost te krijgen.

Product details:

Aangeboden in een 5 ml roll-on, zijn de Concentrate verkrijgbaar in 14 synergieën, of 14 kleuren. Elk kleur is een belofte voor een unieke emotionele reis. Met 100% van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong en 98%-100% van de totale ingrediënten geproduceerd door biologische landbouw, is dit een product dat je kunt vertrouwen in het tijdperk van greenwashing.

Gebruiksaanwijzing:

Aanbrengen op de polsen, de hals of op een specifiek lichaamsdeel om je te omgeven met de gevoels- en lichamelijke effecten van de ingrediënten, de kleur en de emotie.

Composition:

PERILLA OCYMOÏDES SEED OIL*,CITRUS LIMON PEEL OIL*, PARFUM*, LAVANDULA HYBRIDA OIL*, PINUS SYLVESTRIS LEAF OIL*, CITRUS AURANTIUM DULCIS PEEL OIL*, CITRUS AURANTIUM BERGAMIA PEEL OIL*, EUCALYPTUS RADIATA LEAF/STEM OIL*, EUGENIA CARYOPHYLLUS BUD OIL*, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF OIL*, CITRUS NOBILIS PEEL OIL*, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT*, ANYSIL ALCOHOL, CINNAMYL ALCOHOL, CINNAMAL, CITRAL, CITRONELLOL, COUMARIN, EUGENOL, FARNESOL, GERANIOL, ISOEUGENOL, LIMONENE, LINALOOL.
100 % of ingredients are from natural origin
98,8 % of ingredients come from organic farming
* Ingredients from organic farming
** Processed from organic ingredients

Merken:
Altearah
Textuur :
  • Vloeibaar

Gerelateerde artikelen