Altearah Concentrate (Violoet) Balance 5 ml

26,00
701513
+

Onze Concentraten zijn uiterst sterke mengelingen van etherische oliën die de meest intensieve werking hebben op geest, lichaam en emoties.

 

Paars moedigt je aan om je aan te passen en om zelfbewust te zijn. Het helpt je om je bewust te zijn van je speelruimte en grenzen.

Om je te helpen richting te vinden, hiërarchie te accepteren en te respecteren en je angsten te overwinnen.

Product details:

Aangeboden in een 5 ml roll-on, zijn de Concetrate verkrijgbaar in 14 synergieën, of 14 kleuren. Elk kleur is een belofte voor een unieke emotionele reis. Met 100% van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong en 98%-100% van de totale ingrediënten geproduceerd door biologische landbouw, is dit een product dat je kunt vertrouwen in het tijdperk van greenwashing.

Gebruiksaanwijzing:

Aanbrengen op de polsen, de hals of op een specifiek lichaamsdeel om je te omgeven met de gevoels- en lichamelijke effecten van de ingrediënten, de kleur en de emotie.

Composition:

PERILLA OCYMOÏDES SEED OIL*, LAVANDULA HYBRIDA OIL*, PARFUM, CITRUS AURANTIUM DULCIS PEEL OIL*, CANANGA ODORATA FLOWER OIL*, CITRUS NOBILIS PEEL OIL*, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OIL*, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT*, BENZYL BENZOATE, BENZYL SALICYLATE, CITRAL, CITRONELLOL, EUGENOL, FARNESOL, GERANIOL, ISOEUGENOL, LIMONENE, LINALOOL.
100 % of ingredients are from natural origin
98.5 % of ingredients come from organic farming
* Ingredients from organic farming
** Processed from organic ingredients

Merken:
Altearah
Textuur :
  • Vloeibaar

Gerelateerde artikelen