Corona vs Nienie's webshop

Geplaatst op 22/03/2020

In deze onzekere tijden willen we jou graag op de hoogte houden van hoe Nienie's webshop omgaat met de situatie in Nederland.

Onze bewondering gaat uit naar iedereen die in deze omstandigheden voor elkaar zorgt. Of dat nu thuis is of op het werk. Samen maken we het verschil. Om die reden gaat het welzijn van ons, en onze en klanten voor alles. We nemen daarom continu alle voorzorgsmaatregelen in acht. Dat betekent dat de richtlijnen van de overheid en het RIVM binnen Nienie's webshop ten strengste worden nageleefd.

Tegelijkertijd kun je nog steeds gewoon bij ons bestellen. De levertijd is op dit moment langer dan je van ons gewend bent, dit omdat de meeste producten van Nienie's webshop uit Frankrijk komen. Wij houden je zo goed mogelijk op de hoogte over de verwachte levertijd zodra we je bestelling hebben ontvangen. 

Waar mogelijk zullen wij pakketjes als brievenbuspost versturen. Dit hangt natuurlijk wel van de grootte en het gewicht van de bestelling af. Bestellingen die niet als brievenbuspost verstuurd kunnen worden, worden aangeboden met DHL Parcel. Zij nemen op hun beurt de juiste maatregelen om jouw pakketje zonder zorgen af te leveren. 

We zien je bestelling met veel plezier tegemoet en wensen je veel gezondheid en veiligheid in deze toch wel gekke tijd. 

x Nienie's