Lip ’Ink 445 Nude Pink Refill

10,90
2111445
Voorraad
+


Om de lippen natuurlijk en discreet op te maken, lanceert Zao 3 nude lipproducten. Ze zijn ideaal voor een ‘no make-up’ stijl, of in combinatie met een intense oogmake-up zoals smoky-eyes.

Voor een intense en perfecte kleur van de lippen heeft Zao een matte Lip'ink gecreëerd. Een innovatief, 100% natuurlijk, veganistisch en biologisch gecertificeerd (Ecocert) product. De ultradunne textuur volgt perfect de vorm van de lippen en laat een gevoel achter van
‘naakte lippen’. Deze Lip'ink is zeer gemakkelijk aan te brengen en eenmaal droog, geeft het een perfecte kleur met een langdurige en ultra matte afwerking.

GEBRUIKSAANWIJZING: Voor een perfect resultaat is het advies om regelmatig de lipverzorgingsproducten te gebruiken zoals de Lip scrub 482, Lip care oil 484, Lip balm 481 of 483. Voordat u de Lip'ink aanbrengt, gaat u met de schuimapplicator over de rand van het flesje om overtollig product te verwijderen. Breng vervolgens de Lip'ink aan door het voorzichtig uit te strijken met de schuimapplicator. Resultaat: een snel matterend effect!

Lip’ink 445 Nude Pink: De natuurlijke roze kleur met een vleugje perzik, verbetert de teint. De de ultra-matte finish zorgt voor perfect gevormde lippen.

Merken:
ZAO

Gerelateerde artikelen