S.P.A. Synergie Soins Mycose

Adviesprijs: 67,40
40,44
U bespaart: 26,96 (40%)
Besparing 40%
043
+

De Synergie Soins van S.P.A. vormen een serie aromatherapeutische zelfzorgmiddelen. Zij bieden een natuurlijk alternatief voor  synthetische producten of geven een aanvulling hierop. Door zo snel mogelijk een Synergie soins te gebruiken voorkom je verergering van de klacht. Het herstel verloopt veel sneller!

Synergie Soins Mycose is speciaal voor het behandelen van een schimmelinfectie zoals een ‘kalknagel’.

Veel mensen vinden een zg. ‘kalknagel’ alleen cosmetisch storend.
Maar het is een chronische infectie die een chronisch beroep doet op het immuunsysteem. Dit is voor het lichaam een ongewenste situatie.
Deze schimmel, een mycose, kan ook op andere delen van het lichaam voorkomen. Het is goed te behandelen met etherische oliën, maar het vraagt wel veel geduld. Dit omdat de mycose tot diep in de huid ‘geworteld’ is en hardnekkig is. Gebruik daarom deze Synergie Soins in combinatie met TT 32 om de infectie ook van binnenuit te bestrijden. Een mycose infectie is besmettelijk.

Deze Synergie Soins bestaat alleen uit 100% natuurlijke etherische oliën van de hoogste kwaliteit. Ze worden volledig door de huid opgenomen en komen zo tot diep in de huid. Vrijwel alle etherische oliën in dit product hebben eigenschappen om infecties
tegen te gaan zoals cajeput (Melaleuca cajaputi). Deze olie doodt de schimmel en heeft huidherstellen de eigenschappen.

Niaouli (Melaleuca viridiflora) is ook actief tegen schimmelinfecties en versterkt het immuunsysteem. De etherische olie van ylang ylang
(Cananga odorata oil) is niet alleen  antiseptisch, maar ook huidverzorgend. Zo werken alle etherische oliën in deze Synergie Soins samen
om verdere groei van de mycose te voorkomen en om de huid te herstellen. (Kijk voor de volledige lijst van ingrediënten op de verpakking.)

De combinatie van de dode mycose en de Synergie Soins kan een bruine verkleuring geven aan de nagel. Dit is juist een goed teken!

Inhoud: 15 ML 

Rol 1x over de nagelriem en langs het uiteinde van de nagel. Ga dus niet heen en weer met het rollertje! 1x Is echt voldoende. Doe dit elke dag.
melaleuca cajaputi oil, melaleuca viridiflora, cananga odorata oil, elettaria cardamomum seed oil, cananga odorata flower oil, cistus ladaniferus oil, dipterocarpus alatus oil, copaifera officinalis oil, myristica fragrans kernel oil, levisticum officinale oil, pelargonium graveolens oil, cymbopogon martini oil, pogostemon cablin oil, litsea cubeba oil, citrus aurantifolia peel oil, citrus medicum lemonum peel oil, cymbopogon schoenanthus, monardo fistuloso flower oil, curcuma longa oil, satureia hortensis oil.
Merken:
Société Provençale d'Aromathérapie

Gerelateerde artikelen