S.P.A. Synergie Soins Ongles Cassants

Adviesprijs: 46,20
27,72
U bespaart: 18,48 (40%)
Besparing 40%
181
+
Deze olie versterkt en bevordert de groei van de nagels. Het blijft belangrijk om te ontdekken wat de oorzaak is van slechte nagels. Uitwendige oorzaken kunnen zijn : nagellak, verf, schoonmaak-middelen, handdesinfectie producten, enz. Inwendige oorzaken: bijten (nervositeit), slechte voeding, circulatie, vocht vasthouding, enz. In dit geval niet alleen uitwendig de nagels verzorgen, maar ook de inwendige oorzaak behandelen. Deze olie bevordert ook de nagelgroei als de nagel beschadigd is door medicijnen (chemotherapie) of door een mycose infectie.

Het heeft niet zoveel zin om de olie op de nagel aan te brengen. De nagel is een dood product. Breng de olie daarom aan op de nagelwal en de nagelriemen. Als behandeling breng je elke ochtend en avond 1 tot 2 druppels aan en verdeel je die over 5 nagels. (Als je een flesje met een druppelaar hebt.) Het je een roll-on, rol dan 1x over de nagelriemen. Niet heen en weer, maar echt 1x. Dat is voldoende.

Om de nagels sterk te houden breng je 1x per week de olie aan. Doe dit ook na het gebruik van nagellak en/of nagellakremover.

INCI:
verbena officinalis oil, citrus medicum lemonum peel oil, cymbopogon martini oil, litsea cubeba oil, zingiber officinale oil, cananga odorata flower oil, cedrus atlantica oil, cistus ladaniferus oil, melaleuca alternifolia leaf oil, cananga odorata oil, cupressus sempervirens oil, salvia officinalis oil.
Merken:
Société Provençale d'Aromathérapie
Textuur :
  • Olie

Gerelateerde artikelen