UVBIO - Biologisch & Vegan

Geplaatst op 22/02/2023

Bio & vegan & gemaakt in Frankrijk!

UVBIO biedt eigentijdse formules voor zonbescherming, gecertificeerd biologisch & veganistisch, met een uitstekende, doeltreffende en optimale bescherming. Alles met respect voor de kwetsbaarheid in de zon van alle huidtypes. Ook dankzij de heerlijke geuren kun je niet meer zonder!

Milieuvriendelijk 
UVBIO is betrokken bij het behoud van de biodiversiteit met gecertificeerde biologische en veganistische cosmetica. De filters zijn met name respectvoller voor het koraal omdat ze van minerale oorsprong zijn. Alle producten zijn ontwikkeld met respect voor het dierenwelzijn.
Bovendien heeft UVBIO, om het afval te beperken,ervoor gekozen geen sec undaire verpakkingen tegeb ruiken, omdat die meestal onmiddellijk na aankoop van de producten worden weggegooid. UVBIO onderscheidt zich door kwaliteitsproducten metzorg vuldig geselecteerde ingrediënten om te beschermen voor, tijdens en na elke blootstelling aan de zon. UVBIO besteedt bijzondere aandacht aan eenduurzame aanpak bij de keuze van zijn materialen en zijn gesprekspartners.

Alle producten zijn gemaakt in Frankrijk, en gecertificeerd biologisch & veganistisch.
UVBIO laat onafhankelijke certificeringsorganen bevestigen dat er bijzondere zorg is besteed aan aan de kwaliteit van de producten.
De labels Cosmebio, Ecocert, Qualité France en Vegan Society zijn partners waarmee wij regelmatig en transparant over onze producten communiceren.

Opmerkingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling