Kleur

UVbio

UVBIO is nauw betrokken bij het behoud van de biodiversiteit met gecertificeerde biologische en veganistische cosmetica.
Onze zonnebrandcrèmes zijn aanzienlijk duurzamer dankzij de minerale filters. Alle producten worden ontwikkeld met respect voor het welzijn van dieren.

Bovendien kiest UVBIO ervoor om afval te reduceren door geen secundaire verpakkingen toe te voegen. Die worden in het algemeen onmiddellijk na aankoop van de producten weggegooid.

UVBIO onderscheidt zich met kwaliteitsproducten waarvan de ingrediënten zorgvuldig zijn gekozen om te beschermen voor, tijdens en na elke blootstelling aan de zon. Wij besteden bijzondere aandacht aan een duurzame aanpak bij de keuze van onze materialen en onze gesprekspartners.

In een kleine laboratorium in Frankrijk worden de formules zorgvuldig uitgewerkt om je alle bescherming en comfort te bieden die jouw huid nodig heeft tegen de zon.

De biologische formules zijn hypoallergeen, vrij van hormoonontregelaars en geschikt voor de gevoelige huid.

Het zijn de zonnebrandcrèmes met 100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en gecertificeerd biologisch & veganistisch die UVBIO bekend hebben gemaakt. Dankzij de minerale zonnefilters - titaniumdioxide en/of zinkoxide - beschermen onze biologische UVBIO-zonnebrandcrèmes je doeltreffend tegen de zonnestralen om veilig te bruinen en tegelijk de zo slechte zonnebrand te vermijden.

Naast de waardevolle eigenschappen zijn het de subtiele en delicate geuren die zo aan de zomer doen denken dat je de producten het hele jaar door wil gebruiken!