ZAO Bamboe Cocoon Lippenstift 411 (London)

17,90
2101411
+
De Cocoon lipsticks zitten qua structuur half tussen een lippenbalsem en een lippenstift. Ze geven comfort en verzorging, en dat alles in kleur. De rijke textuur verzacht de liphuid en maakt het gemakkelijk om aan te brengen. De samenstelling is verrijkt met biologisch granaatappelextract en biologisch shea butter. Dit hydrateert, verzacht en herstelt de lippen. Granaatappel staat ook bekend om zijn  ntioxidant en anti-aging eigenschappen.

Voor deze lijn heeft Zao 4 prachtige tinten gecreëerd die de kleur van de lippen benadrukken.
Eenmaal gebruikt kun je niet meer zonder!

Biologisch castor olie: Het specifieke vetzuur , ricinolzuur, maakt van deze olie een echte schoonheidsbehandeling door de  verbazingwekkende eigenschappen die al in de Oudheid bekend waren. Het verzacht de huid door zijn zuiverende, verzachtende en herstellende werking.
Biologisch sheaboter: Sheaboter wordt gewonnen uit shea noten. De boom groeit alleen in het wild in de beboste savannes van West-Africa. De vetzuur-samenstelling geeft de vochtherstellende en voedende eigenschappen.
Biologisch granaatappelextract: Door het punicic acid heeft granaatappel ontstekingsremmende en verzachtende eigenschappen. Het is ook rijk aan de antioxidanten fytosterolen die vrije radicalen verminderen. Dit gaat veroudering tegen en helpt rimpels en fijne lijntjes
voorkomen.
Merken:
ZAO