ZAO Detox facial cleaner

9,90
2101900
+

GEWICHT: 70 g / 2.46 oz. PAO: 18M GEMAAKT INFrance VERPAKKING: 100% paper

Reinigt diep terwijl de huid wordt beschermd.

 • HUIDTYPEN: Normale, gecombineerde of vette huid
 • GEBRUIK: Dagelijks gebruik, elke ochtend en avond.
 • GEUR: Parfumvrij
 • PRODUCTLEVENSDUUR: 5 tot 6 maanden voor dagelijks gebruik

INGREDIËNTEN UITGELICHT:

 • Bamboe houtskool:
  Om de huid mild te exfoliëren: Geactiveerde bamboe houtskool, rijk aan silica, heeft een licht schurend maar zacht effect en geeft een lichte mechanische peeling voor de huid. Het verwijdert dode huidcellen en stimuleert de celvernieuwing.
  Om overtollig talg te verminderen: Een ophoping van talg kan de poriën verstoppen, wat leidt tot de vorming van imperfecties zoals mee-eters en/of zwarte puntjes. Door overtollig talg te absorberen, voorkomt de actieve kool puistjes en matteert het een vette huid.
  Onzuiverheden verwijderen: Actieve kool is in staat om gifstoffen, microverontreinigingen en onzuiverheden van het huidoppervlak te absorberen. Dit verklaart de ontgiftende, ontsmettende en zuiverende werking van de Detox Facial Cleanser.

INGREDIENTS OF NATURAL ORIGIN: 100% INGREDIENTS FROM ORGANIC FARMING: 76%

GEBRUIKSAANWIJZING: Houd de zeep onder water, wrijf met je handen zodat er schuim ontstaat. Verdeel het schuim daarna met ronddraaiende bewegingen over het gezicht. Richt je op de T-zone van het gezicht (kin, neus, voorhoofd). Spoel goed af met schoon water. Vermijd contact met de ogen.

INGREDIENTS LIST (F1): SODIUM SUNFLOWERSEEDATE**, AQUA, SODIUM COCOATE**, GLYCERIN**, CHARCOAL POWDER. **made using organic ingredients.

COSMOS ORGANIC certified by Ecocert Greenlife according to COSMOS standard.

Kenmerken:
 • Wel Vegan
Merken:
ZAO Skin Care
Textuur :
 • Vast