ZAO Nagellak 676 (Biscay Bay)

12,90
2101676
Wees er snel bij!
+


676 BISCAY BAY: De kleur van deze nagellak, een beetje tussen blauw en groen, combineert perfect met de warme tinten van de andere producten in deze zomercollectie.

Het assortiment Zao Nagellak voldoet aan al jouw wensen door het brede scala aan kleuren. Van de meest klassieke tot de meest sprankelende kleuren, van donkere tot pastel- of zelfs iriserende tinten.

Om je altijd meer milieuvriendelijke en gezonde producten te bieden, is de nagellakformule veranderd. 74% tot 84% van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong (agro-oplosmiddelen uit maïs, aardappelen, cassave en tarwe).

Bovendien is de nagellak gegarandeerd 10 free. De samenstelling is namelijk vrij van 10 schadelijke ingrediënten: tolueen*, formaldehyde*, dibutylftalaat*, formaldehydehars, parabenen, xyleen*, kamfer, hars*, styreen en benzofenon. *Ingrediënt dat aanwezig kan zijn als een onvermijdelijke onzuiverheid in de vorm van sporen.

De samenstelling is verrijkt met bamboe wortelstokmaceraat dat rijk is aan biologisch silica. Het helpt de nagels te versterken. De nagellakken bieden een uitstekende houdbaarheid, een ultraglanzende afwerking en een snelle droging. Het is gemakkelijk aan te brengen dankzij het grote en platte penseel die een perfecte verspreiding van het product over de hele nagel mogelijk maakt.

Merken:
ZAO

Gerelateerde artikelen

Besparing 50%
Besparing 50%