ZAO Nagellak French Manicure 641 (White)

12,90
2101641
Voorraad
+


Voor onberispelijke en natuurlijke nagels is er niets beter dan een mooie Zao Make-up French manicure. Als uiting van Franse glamour werd de Frensch manicure in de jaren '70 in de Verenigde Staten geboren. Zeer populair bij Hollywood-sterren, werd hij "Frans" genoemd als verwijzing naar de "French Touch", synoniem voor elegantie en verfijning. Met Zao French manicure, krijg je perfect nette nagels met een frisse, elegante en verfijnde look.

De French manicure nagellak is veganistisch gecertificeerd en gegarandeerd 10 free. De samenstelling is namelijk vrij van 10 schadelijke ingrediënten: tolueen*, formaldehyde*, dibutylftalaat*, formaldehydehars, parabenen, xyleen*, kamfer, hars*, styreen en benzofenon. *Ingrediënt dat aanwezig kan zijn als onvermijdelijke onzuiverheid, in de vorm van sporen.

Om je altijd meer milieuvriendelijke en gezonde producten aan te bieden, zijn de French manicure veranderd van samenstelling. 74% tot 84% van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong (agro-oplosmiddelen uit maïs, aardappelen, cassave en tarwe).

De French manicure is verrijkt met bamboe wortelstokmaceraat dat rijk aan biologische silica. Het helpt de nagel te versterken. De French manicure bieden een uitstekende houdbaarheid, een hoogglanzende afwerking en zijn sneldrogend. Het aanbrengen is gemakkelijk door het brede en platte penseel die een perfecte verdeling van de lak over de hele nagel geeft.

VOLUME 8 ml / 0,27 gr.

NAVULBAAR: Nee

Merken:
ZAO

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling